FORSIDE   |   OM B&P   |   KONTAKT

FORSIDE   |   OM B&P   |   KONTAKT

Arkitektskolen.html
Arresthuset_Odense.html

Hovedkontor


B&P Gruppen

Kærvej 32

2970 Hørsholm


Telefon: 70 288 700

Telefax: 70 288 701

kundeservice@bisgaardpartnere.dk

Bisgaard & Partnere Fyn

5000 Odense


Bisgaard & Partnere Sønderjylland

6000 Kolding


Bisgaard & Partnere Midtjylland Syd

8000 Aarhus

Bisgaard & Partnere Midtjylland Nord

7790 Thyholm


Bisgaard & Partnere Nordjylland

9000 Aalborg


Bisgaard & Partnere Østjylland

8000 Aarhus

Copyright © 2023

Bisgaard & Partnere


designed by idworks

CASE

Arla Foods Ishøj

Affaldssituation
Virksomheden havde som en naturlighed meget store mængder af pap, plast – både farvet såvel som klart plast i kvaliteten 98/2. Herudover havde de også en papir løsning. Genbrugsfraktionerne blev opsamlet i baller.


Løsning
Ved gennemgang af fakturamaterialet var der mulighed for at opnå én ikke uvæsentlig besparelse, idet virksomheden ikke fik markedsmæssige korrekt afregning for genbrugsfraktionerne ligesom der også skulle afregnes for afhentning af disse, hvilket Bisgaard & Partnere havde mulighed for at ændre ved at etablere en løsning, hvor fraktionerne kunne afhentes uden beregning.

Med andre ord, der var tale om en løsning, hvor kundens affaldshåndtering blev vendt fra en udgift til en ikke uvæsentlig indtægt. Virksomheden blev naturligvis på baggrund heraf, af Bisgaard og Partnere, anbefalet at skifte transportør, så man i fremtiden kunne sikre sig en korrekt løsning.


Besparelse miljø
523,5%


Sikkerhed
Virksomheden havde tegnet en serviceaftale gennem en leverandør i Danmark, hvor vi ofte finder ikke uvæsentlige besparelser. En aftale man i øvrigt havde haft i mange år. Selvom der blev givet en stor rabat på serviceydelsen fra den nuværende servicevirksomhed, var der alligevel et væsentligt spring til priser, der matcher markedsniveauet generelt. Det er ofte det billede Bisgaard og Partnere ser ved gennemgang af virksomheders nuværende løsninger, da løsningerne ofte kan være uigennemskuelige.


Besparelse sikkerhed
25%

Bisgaard & Partnere København

2970 Hørsholm


Bisgaard & Partnere Sjælland

2970 Hørsholm


Bisgaard & Partnere Nordsjælland

2970 Hørsholm