FORSIDE   |   OM B&P   |   KONTAKT

FORSIDE   |   OM B&P   |   KONTAKT

Brenntag_Nordic.html

Hovedkontor


B&P Gruppen

Kærvej 32

2970 Hørsholm


Telefon: 70 288 700

Telefax: 70 288 701

kundeservice@bisgaardpartnere.dk

Bisgaard & Partnere Fyn

5000 Odense


Bisgaard & Partnere Sønderjylland

6000 Kolding


Bisgaard & Partnere Midtjylland Syd

8000 Aarhus

Bisgaard & Partnere Midtjylland Nord

7790 Thyholm


Bisgaard & Partnere Nordjylland

9000 Aalborg


Bisgaard & Partnere Østjylland

8000 Aarhus

Copyright © 2023

Bisgaard & Partnere


designed by idworks

CASE

Beskæftigelsesministeriet

Affaldssituation
Hvert år gennemfører Bisgaard og Partnere mere end 6-700 rapporter for store såvel som små virksomheder ligesom vi også samarbejder en del med offentlige institutioner. Mange af disse kunder tæller nogle af Danmarks største virksomheder og institutioner – heriblandt Beskæftigelsesministeriet.

Beskæftigelsesministeriet havde - før samarbejdet med Bisgaard og Partnere - en flot sortering, idet man sorterede i henholdsvis småt brændbart affald, pap, papir, makulering (SIMA), fedt. Toner, glas fraktioner.

Grundet pladsforhold skulle man benytte sig af en lignende affaldshåndtering med brug af mini containere med en hyppig tømningsfrekvens. Havde der været mulighed for at benytte større containere, ville besparelsen have været væsentlig større.


Løsning
Ved gennemgang af fakturamaterialet var der mulighed for at opnå én ikke uvæsentlig besparelse, idet virksomheden ved samme sorterings grad kunne opnå en højre afregningspris på alle genbrugsfraktioner. Virksomheden blev af Bisgaard og Partnere anbefalet at skifte transportør – så man i fremtiden kunne sikre sig en korrekt løsning. Bisgaard og Partnere er altid behjælpelig med den videre implementering. Da der er tale om et længere varigt samarbejde, vil Bisgaard og Partnere altid holde et vågent øje med løsningen – således den altid er økonomisk veltrimmet.


Besparelse miljø
65,2%

Bisgaard & Partnere København

2970 Hørsholm


Bisgaard & Partnere Sjælland

2970 Hørsholm


Bisgaard & Partnere Nordsjælland

2970 Hørsholm