FORSIDE   |   OM B&P   |   KONTAKT

FORSIDE   |   OM B&P   |   KONTAKT

Cases.html

Hovedkontor


B&P Gruppen

Kærvej 32

2970 Hørsholm


Telefon: 70 288 700

Telefax: 70 288 701

kundeservice@bisgaardpartnere.dk

Bisgaard & Partnere Fyn

5000 Odense


Bisgaard & Partnere Sønderjylland

6000 Kolding


Bisgaard & Partnere Midtjylland Syd

8000 Aarhus

Bisgaard & Partnere Midtjylland Nord

7790 Thyholm


Bisgaard & Partnere Nordjylland

9000 Aalborg


Bisgaard & Partnere Østjylland

8000 Aarhus

Copyright © 2023

Bisgaard & Partnere


designed by idworks

CASE

Øregård Gymnasium

Affaldssituation
Øregård Gymnasium, der er beliggende i Gentofte kommune, havde en enkel og simpel affaldsløsning forinden samarbejdet med Bisgaard og Partnere. En sortering der ikke opfyldte alle regler indenfor de kommunale affaldsregulativer såvel som Miljøministeriets Agenda 21. Ikke desto mindre så fungerede den selvfølgelig tilfredsstillende i dagligdagen.


Løsning
Ved gennemgang af fakturamaterialet var der mulighed for at opnå én ikke uvæsentlig besparelse, idet virksomheden ved en større sorterings grad kunne opnå en bedre økonomi.  Grundet heraf, også ligeledes ud fra, at de daværende leje såvel som tømningspriser var væsentlig over markedsniveau blev Øregård Gymnasium, af Bisgaard og Partnere, anbefalet at skifte transportør – så man i fremtiden kunne sikre sig en korrekt løsning. Bisgaard og Partnere er altid behjælpelig med den videre implementering - oven i købet uden vederlag. Ved udskiftning af transportør opnåede virksomheden ligeledes at få pænt nyt materiel stillet til rådighed - oven i købet til en lejepris væsentligt under niveauet hos den daværende transportør. Endnu en grund til at foretage dette skifte.


Besparelse miljø
64,9%


Sikkerhed
Virksomheden havde et serviceaftale - tegnet gennem en stor operatør på markedet. En aftale med et omfang Bisgaard og Partnere ofte ser hos andre kunder i Danmark. Vores anbefaling var at trimme det, hvorved der samlet set kunne opnås en større besparelse.


Besparelse sikkerhed
24%

Bisgaard & Partnere København

2970 Hørsholm


Bisgaard & Partnere Sjælland

2970 Hørsholm


Bisgaard & Partnere Nordsjælland

2970 Hørsholm